Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je problém, jak to udělat, když má jaderné zbraně? To bych si myslel, že to na ten přímý zásah NATO moc nevypadá. Reálnější mi připadá, kdyby Putina trefila raketa a nikdo ani nevěděl odkud mohla přilétnout. Jinak ty sankce, sice přímo diktátora osobně nepostihnou, ale oslabí ekonomiku natolik, že nebude mít za co dozbrojit. Vždyť i Gorbačov začal perestrojku protože SSSR kvůli slabé ekonomice nemohl držet krok s USA

0 0
možnosti

J15a36n 67R30á53ž

8. 4. 2022 16:08

Jest pravdou, že jedna fotka z Buči, na které je zezadu sestřelený z kola civilista jak leží na zemi a u něho sedí jeho nešťastný pes způsobila, že se ve mně něco zlomilo a v člověku, který se snažil bez emocí pozorovat co se na Ukrajině, a před tím v Iráku, Lýbii, či Sýrii děje, se tento nadhled ztratil. Vím, že se to nestane, ale všem, kdo jsou za ta zvěrstva odpovědni, přeji to samé, jak osud ukončil život Mussolinimu. Jinými slovy, jsou činy tak hrůzné, že smrt pověšením za nohy považuji pro jejich aktéry za přiměřený trest.

1 0
možnosti

To by jich za nohy muselo viset docela hodne.

0 0
možnosti
Foto

Nechápu co je za divení, jak se ruská armáda chová. Jak se chovala u nás v roce 1945. Vyrabovala naše banky a co nemohla naše strana dokladovat odvezla jako válečnou kořist. Kradla patenty, odvážela stroje z továren, údajně jako válečnou kořit. Znásilňovala naše ženy i ve dne v přítomnosti manžela. Kradla, loupila, vraždila. demolovala zařízení zámků. Když odjížděla od nás auta byla narvaná nakradeným zbožím. Tohle nejsou moje kecy. To jsou fakta vycházející z listinných dokumentů a z výpovědi pamětníků. Vyšla i o tom kniha složena právě z depeší z té doby. Vydalo ji Karolinum. Kolika zločinů se dopouštěla sovětská armáda, která zde byla dočasně umístěna v roce 1968. od znásilnění. Vše bylo přísně tajné a předávalo se to sovětské straně. U nás se to dílem zastavilo a skartovalo, anebo předalo sovětské straně.

3 0
možnosti
Foto

Jsou satelitní záběry z Buče v době, kdy tam byla ruská armáda. Na záběrech z té doby jsou vidět mrtvoly na ulicích bez uniforem v civilním oblečení. Stejně tak díky satelitům se podařilo odhalit hromadný hrob v Buči.

6 0
možnosti

Důkazy o rusáckých zvěrstvech v Buči i jiných ukrajinských městech včetně vražd, mučení, loupeží a znásilňování jsou nezpochybnitelné.

5 0
možnosti

Nechci se s vámi o tomto přít, protože je dost možné, a i pravděpodobné, že se tohle všechno opravdu stalo. Takže z úcty k obětem se o tom přít nechci. Jen musím poznamenat, že nezpochybnitelnou jistotu v tom, že se stalo opravdu vše, s čím ukrajinská strana přIjde, mít nemůžete.

2 0
možnosti

Leze to ven jako z chlupaté deky: Ukrajinci už nejsou naši a mírotvorci -už se z nich stávají sprostí vrazi .

0 7
možnosti

Ukážu příspěvek pár ukrajinským kamarádům. Třeba se staví na kafe.;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 881x
Někdo loví motýly a láká na jejich sbírku, já rád lovím postřehy do sítě slov, a jestli někoho nalákám, to přenechám vám

Seznam rubrik